Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.7 g
Kalorie
2711 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Lentil Moussaka
3h 30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Mushroom and Spinach Risotto
55min