Urządzenia i Akcesoria
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Roasted Cauliflower
-
cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
ground nutmeg½ tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
water for cooking pasta1200 g
-
dried pasta orecchiette shape300 g
Brown Butter Sauce
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
double cream150 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.7 g
Kalorie
2711 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min