Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
TM6 TM5

Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto

4.4 ( 54 oceny )

Składniki

Pesto

  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 30 g hazelnuts (see tip)
  • 40 g fresh parsley leaves
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt

Risotto

  • 175 g kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions quartered
  • 20 g unsalted butter diced
  • 10 g olive oil
  • 300 g pearl barley (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1000 g water hot
  • 30 g lemon juice
  • 1 lemon finely grated zest only
  • 40 g blanched hazelnuts roughly chopped, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
756 kcal / 3149 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
1172 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy