Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Pesto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1172 mg
Białko
16 g
Kalorie
3149 kJ /
756 kcal
Tłuszcz
49 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Fennel Risotto
35 min