Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detox Salad
10 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Beetroot Salad
10 min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min