Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min