Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage and Chicken Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41.8 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1j 30 menit
Fish and Avocado Loaf
2j
Chilli Beef with Lemon Feta
30 menit
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 menit
Tomato and Basil Chicken Stew
35 menit
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 menit
Detox Salad
10 menit
Squash and Broccoli Salad
35 menit
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 menit
Leek Leaf Chicken Rolls
55 menit
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 menit
Beef Bourguignon
1j 30 menit