Rice and Parsley Stuffed Peppers

Rice and Parsley Stuffed Peppers

3.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • spring onions cut in pieces
    30 g
  • olive oil
    20 g
  • brown rice
    250 g
  • red peppers (approx. 250 g each)
    4
  • salt or to taste
    1 ½ tsp
  • liquid vegetable stock homemade (see tip)
    500 g
  • pitted black olives sliced
    12
  • fresh parsley leaves
    20 g
  • ground black pepper
    3 pinches
  • white wine
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 343 kcal / 1436 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 683 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...