Rice and Parsley Stuffed Peppers
TM6 TM5

Rice and Parsley Stuffed Peppers

3.1 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g brown rice
  • 4 red peppers (approx. 250 g each)
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
  • 12 pitted black olives, sliced
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 3 pinches ground black pepper
  • 100 g white wine

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1436 kJ / 343 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
683 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy