Urządzenia i Akcesoria
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
683 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Fish Stew
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min