Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
16 slices
Składniki
Gremolata
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove½
-
fresh parsley leaves (large handful)10 g
White Bean Purée
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)230 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for drizzling50 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
ciabatta bread (approx. 280 g), thinly sliced (5 mm)1
-
extra virgin olive oil for brushing1 Tbsp
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2.7 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Asparagus Risotto
45 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Tzatziki
20 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Emmental Gougères
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.