Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Veal Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Tortilla
1 godz.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Baby-friendly Guacamole
10 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min