Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Veal Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut in pieces (1 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 bunch
-
leek sliced (1.5 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (1.5 cm)150 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper or to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal meat pieces, sinew free, boneless diced (2-3 cm)1000 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour50 g
-
whipping cream100 g
-
egg yolks from medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Peas with ham
30 min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 godz. 30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min