Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
extra virgin olive oil110 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
flaked almonds30 g
-
fresh basil leaves20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
Tofu Ricotta
-
garlic cloves2
-
firm tofu drained, broken in pieces395 g
-
olive oil20 g
-
water20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
Mushroom and Spinach Filling
-
olive oil10 g
-
portobello mushrooms, cut in pieceschestnut mushrooms thinly sliced450 g
-
fresh baby spinach250 g
-
fine sea salt1 pinch
Marinara Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil10 g
-
dried thyme1 ½ tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chopped tomatoes800 g
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2336 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Vegan Burger
5 godz.
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Seitan Chilli
25 min
Vegan Gravy
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min