Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pesto
-
extra virgin olive oil110 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
flaked almonds30 g
-
fresh basil leaves20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
Tofu Ricotta
-
garlic cloves2
-
firm tofu drained, broken in pieces395 g
-
olive oil20 g
-
water20 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
-
nutritional yeast flakes2 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
Mushroom and Spinach Filling
-
olive oil10 g
-
portobello mushrooms, cut in pieceschestnut mushrooms thinly sliced450 g
-
fresh baby spinach250 g
-
fine sea salt1 pinch
Marinara Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil10 g
-
dried thyme1 ½ tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chopped tomatoes800 g
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.5 g
Kalorie
2336 kJ /
557 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min