
Urządzenia i Akcesoria
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
504 kcal /
2107 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
801 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min