Urządzenia i Akcesoria
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801 mg
Białko
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min