Urządzenia i Akcesoria
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801 mg
Białko
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Scallops with pea purée
25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min