Wersje kompatybilne
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots, halved
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk, cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
lub 60 g parsley root, cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
lub 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized (see tip)
lub 300 g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
lub 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta, any filling
- 50 g single cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2884.9 kJ / 689.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 87.8 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 979 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Creamy tomato soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Pea Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min