Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1hod. 30min.
Red Cabbage
1hod.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1hod. 40min.
Spring Greens Soup with Beans
35min.
Grain Bread with Cashew Butter
55min.
Salsa Verde
10min.
Chicken Liver Parfait
2hod. 40min.
Red Pepper Houmous
5min.
Creamy French Dressing
5min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.