Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g fresh horseradish, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 4498 kJ / 1075 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 89.3 g
Alternatywne przepisy
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1hod.
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Red Pepper and Apple Dip
35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Curried Parsnip Soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min