Urządzenia i Akcesoria
Horseradish and Chickpea Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
20.3 g
Kalorie
4498 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
89.3 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min