Wersje kompatybilne
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
Alternatywne przepisy
Beef in Stout
1h 40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Seafood Risotto
40 min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stroganoff
1h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Beef Bourguignon
1h 30min