Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min