Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min