Wersje kompatybilne
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Pork with Cider
55min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10 min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Monkfish and prawn soup
1h
Honey Parmesan Parsnips
50min