Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Quiche Lorraine
45 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Potato and vegetable purée
45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Dauphinoise Potatoes
50 min