Urządzenia i Akcesoria
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
olive oil90 g
-
garlic cloves6
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)1200 g
-
red onions cut in wedges500 g
-
fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)1 - 2
-
stout beer200 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled2
-
star anise2 pieces
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pickled pearl onions drained10 - 12
-
carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)250 g
-
fresh parsley chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942.3 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
2329 kJ /
556.7 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Big Mac Style Wraps
40 min
Egg and Onion
25 min