Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • olive oil
    90 g
  • garlic cloves
    6
  • pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)
    1200 g
  • red onions cut in wedges
    500 g
  • fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)
    1 - 2
  • stout beer
    200 g
  • meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled
    2
  • star anise
    2 pieces
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickled pearl onions drained
    10 - 12
  • carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 556.7 kcal / 2329 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 51.2 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 16.1 g
Sód 942.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...