
Urządzenia i Akcesoria
Purée z topinamburu (wegańskie)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
topinamburu obranego, przekrojonego na pół (patrz wskazówka)500 g
-
napoju owsianego niesłodzonego100 g
-
płatków drożdżowych nieaktywnych20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
119 kcal /
499 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
21 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska