Imbirowy krem z dyni piżmowej
TM6 TM5

Imbirowy krem z dyni piżmowej

3.9 (90 ocen)

Składniki

  • 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
  • 15 g oleju
  • 400 g dyni piżmowej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
  • 60 g orzechów nerkowca
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu białego, mielonego
  • 700 - 750 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
697 kJ / 166 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy