
Urządzenia i Akcesoria
Imbirowy krem z dyni piżmowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry15 g
-
oleju15 g
-
dyni piżmowej pokrojonej na kawałki400 g
-
ziemniaków pokrojonych na kawałki100 g
-
orzechów nerkowca60 g
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu białego, mielonego2 szczypty
-
wody700 - 750 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
166 kcal /
697 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa krem z cukinii i mięty z młodym groszkiem
35 min
Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą
1 godz. 15 min
Zupa krem z ciecierzycy i kalafiora
45 min
Zupa krem z buraków
45 min
Zupa krem z marchewki i imbiru; Pulpety rybne z warzywnym ryżem i sosem pomidorowym
1 godz. 5 min
Zupa dyniowa z ravioli
35 min
Zupa krem z pomidorów
40 min
Zupa krem z dyni z gruszką
55 min
Zupa krem z buraków i szaszłyki warzywne z tofu na parze
1 godz.
Zupa krem z brokułu z grzankami
45 min
Pikantna zupa dyniowa
25 min
Zupa krem z dyni z curry
35 min