
Urządzenia i Akcesoria
Pesto z rukoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
320 g
Składniki
-
ząbki czosnku1 - 2
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki50 g
-
orzeszków piniowych50 g
-
rukoli100 g
-
oliwy z oliwek120 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli (opcjonalnie)¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
495 kcal /
2072.5 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
51.2 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska