Rodaballo con coles de Bruselas

Rodaballo con coles de Bruselas

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla
    250 g
  • de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
    30 g
  • de coles de Bruselas congeladas
    400 - 450 g
  • de dados de beicon ahumado
    150 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de vino dulce Pedro Ximénez
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco
  • de rodaballo (600-800 g)
    4 filetes

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 566 kcal / 2365 kJ
Białko 47.96 g
Tłuszcz 37.17 g
Węglowodany 9.82 g
Błonnik 5.42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...