
Urządzenia i Akcesoria
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 porcji
Składniki
-
ziemniaków pokrojonych na 3-4 cm kawałki600 g
-
wody700 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki200 g
-
oliwy z oliwek300 g
-
jajek8
-
proszku do pieczenia10 - 15 g
-
soli1 łyżeczka
-
sera mozzarella startego150 g
-
kostek boczku100 - 120 g
-
ząbek czosnku posiekany1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
325 kcal /
1360 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
25.1 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35min
Wytrawne ciasto z cukinią i chorizo
1h 10min
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
55min
Meksykańskie chili con carne z serową polentą
1h 10min
Jajka po szkocku
1h 25min
Kluski z czerstwych bułek
35min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Zapiekanka ziemniaczana
40min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35min
Tatar ze śledzia
10min
Pomidorowe arancini z ciągnącą się mozzarellą
1h
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1h 20min