Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa

Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 raciones

Składniki

Aceite de tartufo (trufa)
  • 10 g de trufa negra fresca
  • 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
  • 1 manojo de espárragos verdes gordos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de queso parmesano rallado
  • 1 trufa negra fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.59 g
Kalorie 907 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 19.21 g
Błonnik 2.12 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...