Wersje kompatybilne
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aceite de tartufo (trufa)
- 10 g de trufa negra fresca
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes gordos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 trufa negra fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 907 kJ / 217 kcal
- Białko
- 7.59 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 19.21 g
- Błonnik
- 2.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ataditos de jamón y judías verdes
30 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30 min
Alcachofas marinadas con gulas y fresas
8h 45min
Alcachofas a la romana
50 Min
Brochetas de verduras con salsa vierge
30 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1 Std.
Setas a la crema
20 Min