Wersje kompatybilne
Tagliatelle de espárragos verdes con parmesano y trufa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aceite de tartufo (trufa)
- 10 g de trufa negra fresca
- 200 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
Tagliatelle de espárragos verdes
- 1 manojo de espárragos verdes gordos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de queso parmesano rallado
- 1 trufa negra fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 907 kJ / 217 kcal
- Białko
- 7.59 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 19.21 g
- Błonnik
- 2.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 min
Rollos de sardina al horno
30 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30 min
Boletus con foie en papillote
30 min
Milhojas frío de verduras con queso de cabra y langostinos
1 Std. 30 Min
Mocktail de aguacate al tomillo
10min
Crema de calabaza y membrillo
30 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50 min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Frittata de espárragos y champiñones
40 min