Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca

Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 800 g de agua
  • 500 g de lomo de salmón fresco sin piel en dados de 3 cm
  • 12 tomates cherry
  • 1 ½ limones (cortados en 12 trozos)
  • 200 g de quinoa en grano
  • 12 hojas de espinaca frescas
  • 2 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta recién molida
  • 100 g de leche de coco
  • 20 g zumo de limón
  • 2 - 3 hojas de albahaca fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 21.84 g
Kalorie 1175 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 13.62 g
Błonnik 3.77 g
Węglowodany 17.71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...