Ragú de salmón en salsa de alcaparras

Ragú de salmón en salsa de alcaparras

4.6 38 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva
  • 2 chalotas
  • 1 diente de ajo
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de vino blanco
  • 400 g de agua
  • 500 g de patata en trozos
  • 600 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 4 cm) salpimentados
  • 2 cucharadas de alcaparras
  • 2 cucharadas de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 30.6 g
Kalorie 1895 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 27.25 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 21.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...