Salmón con crema de hojas de acelga

Salmón con crema de hojas de acelga

4.1 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de hojas de acelgas (solo la parte verde, sin penca)
  • 1 diente de ajo
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pellizcos de sal
  • 4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (aprox. 600 g) salpimentados
  • 4 ramitas perejil fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 400 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.6 g
Kalorie 1449 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...