Sopa de repollo, queso y beicon

Sopa de repollo, queso y beicon

4.6 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
  • 50 g de mantequilla
  • 150 g de dados de beicon
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1000 g de caldo de verduras
  • 200 g de queso emmental rallado
  • 6 biscotes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.24 g
Kalorie 1304 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 23.78 g
Błonnik 2.42 g
Węglowodany 9.24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...