Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos de aprox. 3-4 cm
- 50 g de mantequilla
- 150 g de dados de beicon
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de caldo de verduras
- 200 g de queso emmental rallado
- 6 biscotes
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 15.24 g
- Węglowodany
- 9.24 g
- Tłuszcz
- 23.78 g
- Błonnik
- 2.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Sopa de coliflor con grelos
45 min
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Acelgas con tomate
30 min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 min
Sopa armenia de repollo
50min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Crema de lechuga
40 Min
Sopa de los hortelanos
30 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30 min