
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
wody500 g
-
rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki300 - 450 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
20 kcal /
82 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Warzywa gotowane na parze (w stacji Thermomix Friend®)
35 min
Purée z warzyw korzeniowych
45 min
Pulpety z indyka i warzywa na parze w sosie musztardowo-pieczarkowym
45 min