Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25 min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Warzywa gotowane na parze z parmezanowym zabajone
50 Min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 Min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 Min
Rumienienie szparagów
20 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 Min