Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
500 g wody
-
300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Placki warzywne z awokado, tuńczykiem i jajkami (TM7, TM6)
40 min
Pęczotto z bobem i cukinią
1 godz.
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 min
Jajka w koszulce w koszyczku
25 min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Ziemniaki księżnej z marchewką i groszkiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 15 min