
Urządzenia i Akcesoria
Boczek z kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)100 g
-
oleju rzepakowego10 g
-
surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 3 mm plastry500 g
-
wina ryżowego30 g
-
kimchi odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)400 g
-
koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)20 g
-
ziarna sezamu prażone, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
729.6 kcal /
3052.7 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
69.2 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Sód
504.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA AZJATYCKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Koreański makaron japchae (TM6)
1 godz. 15 min
Soljanka (solanka) z kapustą i kiełbasą
1 godz. 30 min
Zupa z kimchi i tofu
30 min
Japońska zupa ramen
1 godz. 50 min
Kimchi
49 godz. 40 min
Pikantny koreański bowl z wołowiną
1 godz.
Japoński omlet z kapustą (okonomiyaki)
30 min
Wolno gotowane koreańskie żeberka i fajitas (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 10 min
Kotlety wieprzowe po koreańsku z pikantnym ryżem i kapustą pak choi
1 godz. 5 min
Baklava
3 godz. 10 min
Koreański ramen z tofu
50 min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 godz. 10 min