Bacalao al horno estilo mediterráneo

Bacalao al horno estilo mediterráneo

4.4 152 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de patata en rodajas de 5-7 mm
  • 300 g de tomate triturado en conserva
  • 20 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 50 g de aceitunas negras sin hueso
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 cucharadas de pan rallado
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (ver sugerencia) en trozos de 3 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 8958.3 mg
Białko 83.5 g
Kalorie 2719.6 kJ / 650 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...