Caldereta de mejillones

Caldereta de mejillones

4.4 71 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de mejillones
  • 125 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 75 g de pimiento rojo en trozos de 4 cm
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 25 g de tomate concentrado
  • 50 g de vino blanco
  • 750 g de patatas chascadas
  • 300 g de caldo de pescado
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Sód 653.1 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 1332 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...