Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.1 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

Huevos poché
  • 4 huevos
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
  • 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
  • 300 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 dientes de ajo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 591.4 mg
Białko 41.7 g
Kalorie 1517 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...