Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.2 84 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

Huevos poché
  • huevos
    4
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
    700 g
  • de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
    2 manojos
  • de agua
    300 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • dientes de ajo
    3

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 362 kcal / 1517 kJ
Białko 41.7 g
Tłuszcz 20.9 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 591.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...