Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.5 126 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 4 huevos duros

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 798.4 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 2090 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 44.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 13.8 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...