![Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73042312-6701-41c2-b08a-86fac719cbaf/Derivates/9f856d2d-225b-4079-b426-a9386d5cf8ff.jpg)
Wersje kompatybilne
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 dientes de ajo
- 20 g de mantequilla
- 100 g de dados de beicon
- 185 g de champiñones laminados en conserva, escurridos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 400 g de borrajas cocidas (en conserva), escurridas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 540.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Cardo con almendras
20 Min
Judías verdes con tomate
45 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Arroz con borrajas y pollo
40 min
Acelgas con tomate
30 min
Menestra de verduras a la sidra
1h 30min
Borrajas con gambas
40 min
Cardo a la cerveza
25min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Níscalos guisados
30 min
Acelgas y ajetes con huevos
40 min