Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola

Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola

4.0 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di tonno in scatola a filetti
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 100 g di rucola fresca
  • 150 g di pomodori ciliegino in quarti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 320 g di spaghetti integrali

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 320.4 mg
Białko 19.4 g
Kalorie 1834.7 kJ / 438.5 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 66.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...