Conchiglie con pomodorini e stracciatella

Conchiglie con pomodorini e stracciatella

4.6 114 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 350 g di pomodori ciliegino a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 4 foglie di basilico fresco lavate
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie
  • 200 g di stracciatella a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 2050 kJ / 490 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 45 g
Węglowodany 60.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...