Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)

Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)

4.6 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 porzione

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 10 g di burro + q.b.
  • 20 g di scalogno
  • 80 g di passata di pomodoro
    80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia
  • 80 g di tonno in scatola sgocciolato
  • 40 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di pasta secca corta tipo ditaloni
  • farina tipo 00 q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 37 g
Kalorie 2757 kJ / 659 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 63.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...