Anelletti al forno

3.9 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 200 g di caciocavallo a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di formaggio primo sale a pezzi (2-3 cm)
Ragù di piselli
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di carne trita di manzo, magra
  • 350 g di carne trita di maiale, magra
  • 100 g di vino rosso
  • 130 g di passata di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 250 g di piselli surgelati
  • 500 g di pasta secca tipo anelletti
  • burro q.b.
  • 30 - 40 g di pangrattato + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 929.8 mg
Białko 42.3 g
Kalorie 3081.7 kJ / 736.5 kcal
Tłuszcz 34.9 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Węglowodany 59.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...