Anelletti al forno

4.4 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di caciocavallo a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di formaggio primo sale a pezzi (2-3 cm)
    250 g
Ragù di piselli
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne trita di manzo, magra
    350 g
  • di carne trita di maiale, magra
    350 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di passata di pomodoro
    130 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di piselli surgelati
    250 g
  • di pasta secca tipo anelletti
    500 g
  • burro q.b.
  • di pangrattato + q.b.
    30 - 40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 736.5 kcal / 3081.7 kJ
Białko 42.3 g
Tłuszcz 34.9 g
Węglowodany 59.4 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Sód 929.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...