Gramigna alla salsiccia

Gramigna alla salsiccia

4.9 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla dorata in quarti
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
    300 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di passata di pomodoro
    50 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di pasta all'uovo secca tipo gramigna
    320 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 774.8 kcal / 3241.8 kJ
Białko 26.8 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 67.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 15.1 g
Sód 1334.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...