Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
TM6

Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano

4.6 (52 oceny)

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di zucchine a dadini (2x2 cm)
  • 100 g pancetta a listarelle
  • 320 pasta secca tipo fusilli
  • 20 g di burro
  • 100 g di panna fresca liquida
  • 1 bustina di zafferano
  • 8 fiori di zucca a listarelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2651.8 kJ / 633.8 kcal
Białko
21.6 g
Węglowodany
65.3 g
Tłuszcz
33.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1026 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy