Tiliccas sarde

Tiliccas sarde

3.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
15 pezzi

Składniki

Impasto (pasta violada)
  • 30 g di strutto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di acqua
Ripieno
  • 70 g di mandorle pelate precedentemente tostate
  • 1 arancia, preferibilmente biologica solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di miele
  • 50 g di acqua
  • 50 g di farina tipo 0
Terminare la preparazione
  • codette colorate q.b. per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.4 g
Kalorie 728 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...