Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.6 32 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
1 Ricetta completa

Składniki

Biga
  • 30 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di caffè solubile
  • 10 g di zucchero
  • 85 g di farina manitoba
Primo impasto
  • 1 uovo
  • 30 g di zucchero
  • 30 g di burro
  • 105 g di farina manitoba
  • 10 g di amaretti sbriciolati
Secondo impasto
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 50 g di zucchero
  • 150 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 85 g di burro a tocchetti
  • 1 uovo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 215 mg
Białko 58.6 g
Kalorie 10974.6 kJ / 2623 kcal
Tłuszcz 108.9 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 63.3 g
Węglowodany 346 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...