Mini panzerotti al pecorino

Mini panzerotti al pecorino

4.7 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
30 pezzi

Składniki

Impasto
  • di burro congelato, a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di pecorino a pezzi
    200 g
  • cipollotto a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di vino bianco
    20 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • latte q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...