Urządzenia i Akcesoria
Mandorlaccio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette
Składniki
-
160 g zucchero
-
5 albumi
-
40 g di miele di acacia
-
280 g di mandorle pelate
-
1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
-
5 tuorli
-
40 g di burro morbido
-
150 g di mandorle caramellate
-
150 g di cioccolato bianco a pezzi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Sód
64.3 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1648.8 kJ /
393.8 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema al limone
10 godz. 20 min
"Finta" cheesecake
1 godz. 55 min
Zucchero alle mandorle caramellate
10 min
Zuccotto gelato
12 godz.
Torta mascarpone e noci
1 godz. 30 min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Gelato al torrone
10 godz. 20 min
Crema al torroncino
10 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 godz. 30 min
Crema Bimby ® al pistacchio
50 min
Crema Bimby ® al limone
45 min
Crema Bimby ®
45 min