Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g di zucchero
- 5 albumi
- 40 g di miele di acacia
- 280 g di mandorle pelate
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 5 tuorli
- 40 g di burro morbido
- 150 g di mandorle caramellate
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1648.8 kJ / 393.8 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 30.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 64.3 mg
Alternatywne przepisy
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Torta brioches
10h
Nadalin
6sa 30 dk
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Torta del cardinale
3j 30 menit
Stella di pane
3j 30 menit
Cheesecake polacca
1hod. 30min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Torta mimosa gelato
3j 30 menit
Finto tiramisù (senza uova)
1hod. 30min
Torta ricotta e pere
7h 30 min
Brioches
4h 50 min