Mandorlaccio

Mandorlaccio

3.3 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette

Składniki

  • 160 g zucchero
  • 5 albumi
  • 40 g di miele di acacia
  • 280 g di mandorle pelate
  • 1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
  • 5 tuorli
  • 40 g di burro morbido
  • 150 g di mandorle caramellate
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 64.3 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 1648.8 kJ / 393.8 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 30.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...