Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
TM6

Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
  • 62 oz water, divided
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz baby spinach
  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp lemon juice
  • 8 oz dried whole wheat pasta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3251 kJ / 777 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
57 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
8 g
Sód
1069 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy