Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3251 kJ / 777 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1069 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 menit
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 menit
Vegan "Beefy" Burger
1hod. 40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min.
Lentil Salad
35 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min