
Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
777 kcal /
3251 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
57 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
1069 mg