Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1069 mg
Białko
21 g
Kalorie
3251 kJ /
777 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min