Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3251 kJ / 777 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1069 mg
Alternatywne przepisy
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Mushroom Fettuccini
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Oatmeal
15min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min