Urządzenia i Akcesoria
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
576 mg
Białko
10 g
Kalorie
1125 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
White Bean Salad
5 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min