Urządzenia i Akcesoria
Lentil Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 sm. onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tbsp
-
paprika2 tsp
-
dried brown lentils5 oz
-
water divided30 oz
-
10 oz white button mushrooms, sliced (approx. ¼ in.)cremini mushrooms sliced (approx. ¼ in.)10 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
low fat sour cream3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
657 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Black Bean Walnut Patties
35 min