
Urządzenia i Akcesoria
Lentil Mushroom Stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 sm. onion)3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tbsp
-
paprika2 tsp
-
dried brown lentils5 oz
-
water divided30 oz
-
cremini mushrooms sliced (approx. ¼ in.)10 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
Dijon mustard2 tbsp
-
corn starch2 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
low fat sour cream3 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
157 kcal /
657 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Vegetarian Chili
50 min