Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower with Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167 mg
Białko
7 g
Kalorie
736 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Cauliflower Steaks
45 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min