Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower with Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167 mg
Białko
7 g
Kalorie
736 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min