Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower with Pea Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed, in pieces1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
garlic cloves divided3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste½ oz
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried oregano1 tsp
-
salt divided, to taste2 ½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
head of cauliflower (whole)25 - 28 oz
-
water35 oz
-
frozen green peas10 ½ oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
organic heavy whipping cream½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167 mg
Białko
7 g
Kalorie
736 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Baba Ghanoush
1 h 30 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Beet Salad
15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 h 5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 h 15 min