Ratatouille with Pecorino
TM6 TM5

Ratatouille with Pecorino

4.7 (30 ocen)

Składniki

  • 3 oz Pecorino cheese, cut into pieces
  • 10 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 20 oz tomatoes on the vine, quartered
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp dried thyme
  • ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
  • 8 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 8 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 8 oz eggplants, in pieces (1 in.)
  • 8 oz zucchini, in pieces (1 in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
619 kJ / 148 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
5 g
Sód
621 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy