Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille with Pecorino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621 mg
Białko
8 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Greek Vegetables
1 Std.
Cioppino
55 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min