Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille with Pecorino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
621 mg
Białko
8 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Vegetarian Chili
50 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min