
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille with Pecorino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148 kcal /
619 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
621 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min