Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Stacks
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
9 portions
Składniki
Eggplant
-
non-stick cooking spray
-
eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)16 oz
-
salt for sprinkling, plus extra to season
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
low-moisture mozzarella diced4 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese8 oz
Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
red bell peppers cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce18 oz
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water20 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
572.1 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
635.9 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Sauce
10 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Clam Chowder
55 min
Salmon Miso Soup
30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min