Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabocha Sage Risotto
40 min
Yam Gratin
30 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min