
Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
301 kcal /
1259 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Minestrone
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Vegetarian Chili
50 min