Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
Brussels sprouts trimmed and halved8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Ratatouille
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min