Wersje kompatybilne
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 lemon
- 3 oz olive oil, divided
- 2 oz soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
skinless salmon fillets (5-6 oz each)
lub 4 skinless white fish fillet (5-6 oz each) - 1 inch ginger, fresh root, peeled and sliced
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz shallot, cut into pieces
-
3 ½
oz leek, white part only, cut into pieces
lub 3 ½ oz onion, halved - 3 ½ oz celery, cut into pieces
-
12 ½
oz frozen peas
lub 12 ½ oz carrot, cut into pieces (see Tip) - 16 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 9 oz potato, cut into pieces (½ in.)
-
14
oz broccoli florets
lub 14 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, potatoes, mushrooms), sliced (¼ in.) - 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 oz cream, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 713 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Pea Soup
30 min
Cod with Citrus Butter
50min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Lentil and spinach soup
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Creamy pea soup
40 Min
Cucumber Lemonade
10 min