Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Chickpea Patties
-
non-stick cooking spray
-
leeks cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
bread crumbs1 ½ oz
-
large egg1
-
toasted pine nuts1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
lemon zested and juiced1
-
salt to taste½ tsp
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided6 oz
-
lemon zested and juiced1
-
carrots peeled into thin ribbons5 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sunflower seeds to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
582 mg
Białko
12 g
Kalorie
1385 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Chili
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Texas White Bean Salad
15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min