
Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Chickpea Patties
-
non-stick cooking spray
-
leeks cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
chickpeas (15 oz), drained and rinsed1 can
-
bread crumbs1 ½ oz
-
large egg1
-
toasted pine nuts1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
lemon zested and juiced1
-
salt to taste½ tsp
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided6 oz
-
lemon zested and juiced1
-
carrots peeled into thin ribbons5 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sunflower seeds to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
331 kcal /
1385 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
582 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Vegetarian Chili
50 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Southwest Quinoa
40 min