Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Vegetable Filling
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced, plus extra to grease2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
dried basil (opcjonalnie)1 tsp
-
broccoli florets6 oz
-
zucchini cut into pieces (½ in.)6 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
vegetable stock8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
fresh green peas4 oz
-
carrots cut into rounds (½ in.)8 oz
-
fresh corn kernels6 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Drop Biscuits
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced, frozen4 oz
-
fresh chives minced½ bunch
-
buttermilk8 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1139.1 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
1794 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Taco Filling
35 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Pumpkin Chili
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Vegetarian Chili
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min