Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh button mushrooms14 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease4 tsp
-
Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped10 ½ oz
-
yellow onion quartered1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta cheese7 oz
-
canned diced tomatoes no-added salt14 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
water2 oz
-
4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halvesfresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves4
-
grated mozzarella2 oz
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
17 g
Kalorie
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Refried Beans
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Vegan Bolognese
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Tex-Mex Bowl
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min