Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)

3.5 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • fresh button mushrooms
    14 oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    4 tsp
  • Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped
    10 ½ oz
  • yellow onion quartered
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta cheese
    7 oz
  • canned diced tomatoes no-added salt
    14 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • water
    2 oz
  • fresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves
    4
    4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halves
  • grated mozzarella
    2 oz
  • fresh basil leaves only, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 355 mg
Białko 17 g
Kalorie 1457.5 kJ / 347.5 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...